Kantine

De kantine vormt voor de vereniging een belangrijke bron van inkomsten. Om de contributiebedragen binnen de perken te kunnen houden wordt de explotatie van de kantine door de leden zelf gedaan, onder leiding van de kantinecommissie.Dit houdt wel in dat de leden maximaal 2 keer per jaar een kantinedienst dienen te draaien. De indeling hiervoor wordt gedaan door de leden van de kantinecommissie. Deze wordt op de site geplaatst. U wordt tijdig op de hoogte gebracht wanneer u uw dienst dient te draaien.

Dit rooster kunt u vinden:
· Onder tab: Kalender
· In de kantine op het publicatiebord

Mocht u onverhoopt deze dienst (die van 19.00 tot 22.00 uur maximaal duurt) niet kunnen doen dan zijn er twee opties:

• U ruilt met een ander lid
  • U neemt contact op met een van de leden die zich hiervoor speciaal hebben opgegeven en betaalt daarvoor een bedrag van € 7,00

Let wel: u dient dit zelf te regelen!

Voorafgaand aan de kantinedienst kunt u de sleutel van de pantry ophalen bij diegene van de kantinecommissie die op dat moment dienst heeft.

Voor meer informatie kunt u terecht op onderstaand adressen.
Tineke Brons tel:0596-541664 m.brons@ziggo.nl
Klaasien Poortinga tel:0596-541632 gpoortinga@ziggo.nl