Welkom op de website van Tennisvereniging WATEC in Wagenborgen.

Heeft u vragen, stuur gerust een mail naar de TV Watec.

Zie voor activiteiten en andere onderwerpen tevens onze Facebook pagina

Uitnodiging BBQ zomeravonddubbel 2022

Dit geldt uiteraard ook voor de partners van de spelers. Opgave tot 19 augustus a.s.

Met sportieve groet,

Organisatie zomeravonddubbel

Zomeravonddubbel 2022

Ook dit jaar organiseert TV Watec weer de zomeravonddubbel. Een toernooi waarbij gezelligheid voor op staat! Het speelschema vind je hieronder evenals de spelregels:

Speelschema zomeravonddubbel 2022

Spelregels zomeravonddubbel 2022

We hopen dit jaar weer op een mooi toernooi en iedereen te kunnen zien op de baan!

Groetjes Alma, Meint en Monique

Uitslagen OGTB 35+ en 55+ zomeravondcompetitie 2022

Wedstrijden en uitslagen van het OGTB-team zijn te bekijken via onderstaande link:

AED-cursus en Padel-clinic

We willen dit seizoen weer een AED/reanimatie-cursus organiseren voor de leden en partners. In de kantine van de vereniging hangt sinds een aantal jaren een eigen AED voor noodgevallen. Graag willen we weten hoeveel interesse er is. Je kunt dit doorgeven aan Siemon Bierma: secretaris@tv-watec.nl. Ook deelnemers die de cursus eerder hebben gevolgd kunnen zich aanmelden.

Verder willen we kijken of er interesse is voor een Padel Clinic in de stad Groningen. Padel is een sterk groeiende racketsport in opkomst en lijkt op een mix van tennis en squash. Voor meer info zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Padel. Mocht het je leuk lijken geef het dan door aan Siemon Bierma: secretaris@tv-watec.nl

Reserveren van een baan

Reserveren van een tennisbaan vindt plaats via de Maandagochtend-app. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Sikke Heun, e-mail: reservering@tv-watec.nl. In de app dienen de namen, baannummer en tijdstip te worden vermeld.

Kantinediensten 2022

Deze maand zijn de kantinediensten voor 2022 weer begonnen, in onderstaande bijlage kun je zien wanneer je een kantinedienst hebt. De sleutel kun je ophalen bij Tineke Brons (Geert Boelmanweg 7) of Klaassien Poortinga (H.L. Emmensweg 17). Onder kantinedienst/sleutel kun je zien bij wie je de sleutel kunt ophalen.