Welkom op de website van Tennisvereniging WATEC in Wagenborgen.

Heeft u vragen, stuur gerust een mail naar de TV Watec.

Zie voor activiteiten en andere onderwerpen tevens onze Facebook pagina

Rabobank Clubsupport, ook wij doen mee!!

Op 5 september as start de stemperiode voor de Rabo Clubsupport 2022 van de Rabobank Groninger Land. Wanneer je lid bent van de Rabobank kun je aangeven welke clubs financiële ondersteuning krijgen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld we krijgen. Het geld wordt gebruikt voor materieel tbv de baanonderhoud.

Leden van de Rabobank kunnen op de volgende manieren hun stem uitbrengen:

– via de Rabobank app, ‘Service’ en vervolgens kun je klikken op Club Support.

– via de Rabobank website, www.rabobank.nl/leden/clubsupport.

Jullie kunnen van 5 september t/m 27 september je stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die je graag wilt ondersteunen.

Zit je bij de Rabobank en ben je lid van Rabobank Groninger Land? Het zou prachtig zijn als jij, je familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Tennisvereniging Watec!!

Delen mag!!

Met sportieve groet,

OGTB Winter Jeugdcompetitie

KNLTB en OGTB-competitie 2022

Uitslagen KNLTB en OGTB-competitie zijn te vinden onder Activiteiten en dan Competities

Wedstrijden en uitslagen van de KNLTB-najaarcompetitie zijn te bekijken via onderstaande link:

AED-cursus en Padel-clinic

We willen dit seizoen weer een AED/reanimatie-cursus organiseren voor de leden en partners. In de kantine van de vereniging hangt sinds een aantal jaren een eigen AED voor noodgevallen. Graag willen we weten hoeveel interesse er is. Je kunt dit doorgeven aan Siemon Bierma: secretaris@tv-watec.nl. Ook deelnemers die de cursus eerder hebben gevolgd kunnen zich aanmelden.

Verder willen we kijken of er interesse is voor een Padel Clinic in de stad Groningen. Padel is een sterk groeiende racketsport in opkomst en lijkt op een mix van tennis en squash. Voor meer info zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Padel. Mocht het je leuk lijken geef het dan door aan Siemon Bierma: secretaris@tv-watec.nl

Reserveren van een baan

Reserveren van een tennisbaan vindt plaats via de Maandagochtend-app. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Sikke Heun, e-mail: reservering@tv-watec.nl. In de app dienen de namen, baannummer en tijdstip te worden vermeld.

Kantinediensten 2022

Deze maand zijn de kantinediensten voor 2022 weer begonnen, in onderstaande bijlage kun je zien wanneer je een kantinedienst hebt. De sleutel kun je ophalen bij Tineke Brons (Geert Boelmanweg 7) of Klaassien Poortinga (H.L. Emmensweg 17). Onder kantinedienst/sleutel kun je zien bij wie je de sleutel kunt ophalen.