Laatste nieuws

Welkom op de website van TV Watec te Wagenborgen

Heeft u vragen, stuur gerust een mail naar de TV Watec.
Zie voor activiteiten en andere onderwerpen tevens onze Facebook pagina

Watec Open 25+ dubbeltoernooi

Ook dit jaar organiseert de vereniging het Watec Open 25+ dubbeltoernooi!!

Padel-Clinic

Dit jaar wordt er voor de leden een padel-clinic georganiseerd. Deze nieuwe balsport in Nederland maakt een snelle groei door en worden door het land zelfs competities en toernooien gespeeld. Op internet (youtube) is er veel te vinden over padel. Ook de KNLTB heeft een website over padel.

De clinic wordt gehouden op:

Locatie:                Sla Raak aan de Hoorntjesweg 57 te Winschoten

Datum:                Zondag 11 juni 2023

Tijd:                      10.00-13.00 uur

Sla Raak beschikt over twee buiten-padelbanen, waarop je met normale buitentennisschoenen kunt spelen. Rackets en ballen zullen aanwezig zijn. Onder begeleiding van twee padel-docenten gaan we de ins en outs leren kennen van het padellen. Na afloop is er de mogelijkheid gezamenlijk een hapje en een drankje te nuttigen in sportcafé Belle Helene (Tennishal Winschoten). Ook kan men hier tussendoor even eten als men dat wil. Graag zou ik van jullie willen weten of ik je voor deze dag kan noteren. Je kunt een mail sturen naar secretaris@tv-watec.nl 

Voorjaarcompetitie

Er doen dit jaar twee competitieteams mee aan de KNLTB voorjaarscompetitie, de wedstrijden, uitslagen en standen zijn te vinden via:

Opening seizoen 2023

Vanaf morgen gaan de banen weer open voor het tennisseizoen 2023. Er kan vanaf dan volop gespeeld worden!! Morgenochtend hebben we een stamptoernooi waaraan iedereen kan meedoen of je nu al langer lid bent of nog maar net begonnen bent met tennis. De koffie en koek staat vanaf 9:30 uur klaar en om 10.00 kunnen we lekker een balletje gaan slaan door middel van een racketmix.  

Reserveren banen

Reserveren van een tennisbaan vindt plaats via de Maandagochtend-app. U kunt zich hiervoor aanmelden via Sikke Heun, e-mail: s.heun@ziggo.nl. In de app dienen de namen, baannummer en begintijdstip van spelen te worden vermeld.

Slepen, sproeien en baanonderhoud

Om de banen in goede conditie te houden dient na het spelen de baan te worden geveegd met een veegnet, volgens de instructies aangegeven op het park (deur en prikbord). De veegnetten hangen achter of aan de zijkant van de banen. De volgende veegmanier wordt geadviseerd aan te houden:

Vanuit de zijkant, beginnend bij het net, grote cirkels draaien. Je eindigt in het centrum van de baan. Het doel van deze wijze van vegen is dat de gravel tijdens het spelen naar buiten wordt gelopen en daardoor weer terug op de banen wordt gebracht. Klaar? Het veegnet hang je weer op aan de haken achter of aan de zijkant van de baan aan het hek. De baan is dan weer bespeelbaar voor de volgende spelers en speelsters.

Het onderhoud van de banen wordt geregeld door de baancommissie. Tijdens competities, toernooien etc. moeten aanwijzingen van de commissieleden m.b.t. het sproeien, slepen, rollen e.d. opgevolgd worden.

Stamp-toernooi zaterdag 1 april

De baancommissie is samen met vrijwilligers de afgelopen weken druk bezig geweest met het
gereedmaken van de banen en het park voor het nieuwe tennisseizoen. Zoals het nu lijkt worden aankomende zaterdag de netten geplaatst. Jullie horen dan zo snel mogelijk van ons wanneer er weer gespeeld kan worden.

Graag willen we je uitnodigen voor de opening van het tennisseizoen, het stamptoernooi. Tijdens deze ochtend kan alvast het gravel goed aangestampt worden. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 1 april a.s. De koffie en koek staat om 9:30 uur klaar en om 10.00 kunnen we lekker een balletje gaan slaan door middel van een racketmix.  

Het stamptoernooi is voor iedereen, of je nu al langer lid bent of nog maar net begonnen bent met tennis.

Hopelijk zien we jullie allemaal 1 april!!

THASS+DWW dubbeltoernooi te Spijk

Inschrijven voor het THASS+DWW dubbel toernooi is weer mogelijk. We hopen dat er Watec-ers mee gaan doen!!

Speeldata KNLTB voorjaarscompetitie 2023

De speeldata KNLTB voorjaarscompetitie zijn bekend:

OGTB zomercompetitie 2023

Ook de komende zomerperiode organiseert de OGTB weer de 35+ en 55+ zomercompetitie. De wedstrijden worden doordeweeks gespeeld. Nog even in het kort wat het inhoudt:

De belangrijkste regels voor deelname aan de 55+ competitie zijn: 

  • Deelnemers moeten in het lopende jaar 55 jaar of ouder zijn (eén deelnemer per team mag 50+ zijn).
  • Naast de 55+ competitie mogen deelnemers ook spelen in andere competitie, OGTB 35+ of KNLTB (zelfde regels als 35+ competitie).
  • De wedstrijden worden overdag gespeeld; maandag t/m vrijdag

De belangrijkste regels voor deelname aan de 35+ competitie zijn:

  • Deelnemers moeten in het lopende jaar 35 jaar of ouder zijn.
  • KNLTB-competitiespelers mogen ook OGTB 35+ competitie spelen.
  • Er kunnen slechts 2 dames en 2 heren per team worden opgegeven.

Aanmelden kan bij Tineke Brons: ogtb@tv-watec.nl. Dit kan tot vrijdag 27 januari a.s.

OGTB Winter Jeugdcompetitie 2023

Reserveren van een baan

Reserveren van een tennisbaan vindt plaats via de Maandagochtend-app. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Sikke Heun, e-mail: reservering@tv-watec.nl. In de app dienen de namen, baannummer en tijdstip te worden vermeld.